40plus dating har vokset sig stort

Dating over nettet er i en rivende udvikling. Flere og flere danskere opretter datingprofiler online, hvilket har betydet en markant stigning i parforhold som er startet over nettet. Dette er ikke et fænomen som kun de unge og teknologivenlige generationer følger, men derimod en udvikling som har taget hele Danmark med storm.
40plus dating eksemplificerer denne udvikling til punkt og prikke. Som navnet antyder er 40plus dating en datingportal som folk over 40. Datingportalen er gratis og har i dag over 50.000 medlemmer. Dette er et imponerende medlemstal taget aldersgrænsen i betragtning. Desuden er datingsiden først oprettet i 2006. Netop derfor er 40plus dating en eksemplificering for netdatingens udvikling i Danmark.

Vær dig selv

Noget som 40plus dating har lykkedes med er deres klare budskab om at være sig selv. Når man skal lave sin profil online vil man naturligvis let komme til at pynte lidt på sin egen profil. Dette er en af de helt store barrierer inden for netdating, da mange mennesker har svært ved at tage datingen alvorligt af netop denne årsag. Ved at 40plus dating appellerer kraftigt til ærlighed er de således med til at nedbryde denne barriere, så folk kan være ærlige og få et mere retvisende billede af hinanden inde på datingportalen.
Dette har de lykkedes med i stor stil, hvorfor de har nydt rigtig godt af den udvikling onlinedating har haft i Danmark.
Faktisk er budskabet om at være ærlig en måde man absolut bør bestræbe sig efter at være, da løgnene før eller siden vil blive opdaget lige meget hvad. Så snart de bliver opdaget vil den anden person ikke blot opdage løgnene, men også finde dig meget utroværdig, hvilket vil skabe et meget dårligt grundlag for et eventuelt forhold.

Hvad du skal fokusere på når du laver en profil

Det første du bør gøre er at vælge godt profilbillede. Dit profilbillede skal være et hvor du ser godt ud, men også et billede som du mener fortæller en historie om dig selv. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, samtidig med at billedet er blikfanget på din profil. Overvej derfor nøje hvilket profilbillede du vælger, samt hvilket omgivelser billedet er taget i.
Dernæst skal du skrive en beskrivelse af dig selv som skal give et godt og retvisende billede af hvem du er, hvilke personlighedstræk du besidder og hvilke interesser du har. Her er det som førnævnt ekstremt vigtigt at du er ærlig. Med ærlighed kommer du længst, og er du ærlig, vil du før eller siden finde en der accepterer dig som du er.
Når du laver beskrivelsen på 40plus dating skal du huske på at fremhæve dine gode sider, men også at huske at nævne dine mindre gode sider. Det er ikke fordi du skal få dig selv til at fremstå som en dårlig person, men er du ærlig omkring din person som helhed kommer du generelt længst med et forhold.
Du skal huske at ærlighed er en ekstremt vigtigt element i et forhold.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *