En rebounder er et fantastisk træningsredskab

De fleste boldspillere ved, at en rebounder (boldtræner) er et fantastisk træningsredskab, som giver ekstra indhold og intensitet i den løbende træning. Uanset om du spiller håndbold, fodbold, basketball eller et andet lignende boldspil, vil du have stor fornøjelse af at træne med en rebounder.

Har man en rebounder, bliver det f.eks. lige pludselig sjovt at træne med sig selv. Også samspillet med de øvrige spillere får en helt ny dimension, når man kan bruge boldtræneren til nogle af de fælles øvelser.

Rebounderen er nok mest brugt i fodboldtræningen. Men den fungerer nøjagtig lige så godt til de øvrige sportsgrene, hvor der skal skydes med en bold.

De fleste boldspillere elsker at skyde på mål. Men træner man alene, kan det godt blive ret kedeligt hele tiden at skulle løbe ind og hente bolden inde i fodboldmålet. Med mindre man har mange bolde at skyde med, kan det godt blive til ret så mange løbeture, når bolden skal hentes, så man kan skyde igen.

Har du ikke selv en rebounder og er du i tvivl om den er noget for dig. Så prøv evt. at spørge i den lokale sportsklub om ikke de har en, som du kan prøve, inde du evt. selv køber en. De fleste klubber har en eller flere reboundere, som de bruger løbende i deres træning. Og med god grund. For rebounderen er og bliver et fantastisk træningsredskab.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *