Kærligheden stopper ikke ved de 40

Blot fordi man rammer de 40 år, behøver kærligheden ikke at stoppe her. Der er mange, som fejlagtigt tror, at når man når de 40, så begynder følelserne at falme, ligesom resten af kroppen langsomt gør. Men dette er langt fra sandheden.

Det er sandt, at man finder andre prioriteringer i livet efter man runder de 40. Det betyder dog ikke, at kærligheden stopper ved de 40. Nej, det betyder, at man sikkert har en karriere som man vælger at tilgodese og man har sikkert igennem livet, lært hvilken hobbyer der interesserer, og hvad man kan lide at bruge sin tid på.

Kærligheden stopper ikke ved de 40 – tværtimod

Som før beskrevet tror mange fejlagtigt at kærligheden stopper ved de 40. Men dette er langtfra tilfældet og måske er det omvendte sandt. For når man når 40erne har man nået den følelsesmæssige modenhed at man kan finde den ægte kærlighed.

I teenage årene, 20erne og til dels 30erne, er det ydre meget vigtigt i forhold til kærligheden. Hvordan ser man ud sammen med en potential partner. Hvad vil vennerne og veninderne eller familien syntes om ens valg af partner.

Alle disse bekymringer og tanker om irrelevante ting, gør at jagten på den ægte kærlighed smuldrer. For ens forældre mener sikkert, at man skulle vælge en fornuftig partner, vennerne og veninderne, en som de også kunne hygge sig med. Ja alle de mennesker har haft indflydelse på valg af partner som muligvis har gjort at man nu har børn sammen og måske er blevet sammen af den grund.

Men når man når 40erne er det ikke længere de faktorer der tæller. Nej tværtimod. Det er nu man er ligeglad med hvad resten af verden syntes om ens valg af partner. For man behøver ikke længere en partner for at være lykkelig, man hviler nok i sig selv til at være lykkelig alene. Nej partneren bliver valgt ud fra det følelsesmæssige om man kan sammen, om værdierne passer sammen, og om man kan dele fælles hobbyer og interesser. Og derfor stopper kærligheden ikke ved de 40. For det er her man har mulighed for at rejse sammen og opleve verden. Der er mulighed for at tage ud og spise. For når man når de 40 så er karrieren på skinner, og pengene er ikke det problem, som de var når man var i tyverne. Nej nu kan man opleve de ting man gerne vil og ikke skulle vente på at have råd og spare op til det.

Kærligheden varer hele livet, og der er ingen grund til at tro den mindskes med alderen tværtimod. Desto ældre vi bliver desto mere bevidste bliver vi om det vi ønsker i en partner og desto stærkere kan vores kærlighed til vores partner blive. Der er en grund til at ældre mennesker vitterligt kan dø af sorg. Der er vidst ingen 20-30 årige som er døde af regulær sorg over ikke at have deres partnere mere.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *