Skal man sulte sig for at blive slank?

Mange nyere slankekure (herunder specielt 5:2 kuren) er bygget op omkring at det er svært at være på slankekur og at man kun kan tåle at være på kur en enkelt dag og så er det slut. Slankekuren går i alt sin enkelthed ud på at man faster 2 ud af ugens 7 dage

På denne slankekur spiser man ikke rigtig slankemad i den forstand at der skal vejes og at der er nogle bestemte ting man må spise. Det er mere at man spiser med sin sunde fornuft i løbet af ugen og så har man to faste dage i løbet af ugen, hvor man taber sig meget. Og med faste menes der at man slet ikke spiser.

Dette er ikke en god slankekur for dig, der har problemer med dit blodsukker, da man slet ikke får noget der kan holde blodsukkeret oppe. Generelt set er slankekuren blevet meget populær og der er mange som sværger til det. Det tror jeg primært skyldes at man ikke er på slankekur mere end en dag af gangen.

Ved andre slankekure som eks. Paleo eller Slow carb er der meget mere fokus på at spise sundt og naturligt. Det er ikke muligt at  sammenligne disse slankekure direkte, men jeg ville klart anbefale disse to proteinkure frem for 5:2 slankekuren.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *