Jeg har fået havetraktor

Yeps. Nu er jeg også ”en af dem”. Altså en af dem med havetraktor, intet mindre kunne gøre det. Jeg har simpelthen givet op over for vores ret så store græsplæne.

Vores græsplæne er på omkring 2200 m2. Og indtil videre har jeg klaret at klippe den med min otte år gamle benzin plæneklipper. Men nu gik den altså ikke mere. Plæneklipperen var ved at være godt slidt og trængte efterhånden gevaldigt til at blive skiftet ud. Og så stod valget altså i mellem en ny nogenlunde tilsvarende græsslåmaskine eller noget af en mere kraftig kaliber. Og jeg valgte altså den store opgradering og investerede i en havetraktor. Og uha, jeg tor at min gode nabo, Jens, bliver noget imponeret, når traktoren kører ud i haven for første gang. Jeg har ikke fået den endnu, men går og glæder mig som et lille barn. Og nu skulle det ikke vare mange dage længere.

Om 2-3 dage burde fragtmanden komme trillende med det nye vidunder. Og så skal der klippes græs til den store guldmedalje. Det bliver en skøn fornemmelse, at sidde der på toppen af traktoren og klippe græsset. Så skal jeg nok heller ikke bruge så lang tid på det mere. 2200 m2 tager trods alt et stykke tid, når man skal rundt med en almindelig plæneklipper.

Jeg går også og overvejer at investere i en kost til den nye traktor. Den vil både kunne bruges til at feje fortovet og indkørslen. Og samtidig vil jeg kunne bruge den, når der skal ryddes sne om vinteren. Det lyder ikke så tosset i mine ører. Uden sådan en sag, er der nok ikke så meget at bruge maskinen til om vinteren. Så hvis ikke jeg vælger at investere i kosten, kan det være at jeg skal kigge på noget opmagasinering af havetraktoren i vinterhalvåret i stedet. Men det må jeg kigge på, når den tid kommer.

Nu skal jeg i første omgang bare have gang i maskinen til at klippe græsset. Så må alle de andre fornøjelser komme senere hen. 🙂

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *